Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

0 Will you marry me..?

"Yes I do..” Μην μου πείτε ότι δεν καταλάβατε που αναφέρεται η απάντηση! Ε ναι..προφανώς στην πολυπόθητη (σχεδόν για κάθε θηλυκό) ερώτηση! Σίγουρα αυτό το θέμα συζήτησης ανήκει στο top 10 των γυναικείων παρεών.. «Εγώ θέλω πέπλο».. «Εγώ θέλω να πάω με άμαξα στην εκκλησία».. «Εγώ θέλω να παντρευτώ σ’ένα ξωκλήσι με κουμπάρο τον πρώτο περιστατικό που θα βρω μπροστά μου.»..Ιδέες, ιδέες, σκέψεις, σκέψεις..Κάθε γυναίκα έχει φανταστεί τον εαυτό της στα άσπρα και τον καλό της να λιώνει από αγάπη και πόθο (στην πραγματικότητα από τον ιδρώτα..). Το  θέμα όμως είναι το πώς φτάνουμε εκεί… Για να μπούμε στη διαδικασία της προετοιμασίας πρέπει να γίνει και η πολυπόθητη πρόταση. Αν κάποια γυναίκα υποστηρίξει ότι δεν την ενδιαφέρει ο τρόπος που ο καλός της θα της προτείνει να γίνει η γυναίκα της ζωής του, λέει ψέματα.. Ας δούμε λοιπόν μερικές έξυπνες ιδέες για πρόταση γάμου…

1) Kλασσικός και ρομαντικούλης τρόπος: all time classic τρόπος! Πλαισιώνεται σίγουρα από prive αίθουσα εστιατορίου, κεράκια, σαμπάνια, whitney Houston ( and I will always love you..) και σίγουρα από ένα μονόπετρο 24 καρατίων (brilliant κατά προτίμηση).  Προτείνεται για κάθε ηλικία από 18 έως 100.
      2)  Διαφήμισε τον έρωτά σου: Και όμως..υπάρχουν εταιρίες που το αναλαμβάνουν αυτό!! Πάρε την καλή σου για μια νυκτερινή βόλτα πχ. στη Λεωφόρο Κηφισίας. Βάλε στο radio να παίζει κάτι δικό  σας..Θα ενθουσιαστεί όταν θα δει το όνομα της μαζί με την πρόταση στη γιγαντοοθόνη. Προτείνεται για ηλικίες κάτω των 35.
      3) Love is on air: Επειδή ο έρωτας σε κάνει να πετάς στα σύννεφα..κάνε και την  πρόταση να πετάξει μαζί..Μεγάλο το χρηματικό κόστος αλλά αξίζει τον κόπο. Ηλικίες απήχησης: κάτω των 35.
     4) Κοιτάζω τα μάτια σου και ταξιδεύω..: Εκτός από τα μάτια της μπορείς να ταξιδέψεις και αλλού μαζί της και παρεμπιπτόντως (και καλά..) να της κάνεις και την πρόταση. Must προορισμοί: Παρίσι, Βενετία. Προτείνεται επίσης για κάθε ηλικία και ιδιαίτερα για άνω των 30.
     5) Sagapo.blogspot.com: Σύγχρονος τρόπος, σύγχρονη ιδέα..Δημιούργησε ένα blog που θα περιλαμβάνει τα στιχάκια που της έχεις αφιερώσει, τα ποιήματα που σου έχει γράψει. Αν είναι λάτρης της τεχνολογίας, του ίντερνετ αλλά και του facebook θα ενθουσιαστεί. Απευθύνεται σε μικρές ηλικίες (κάτω των 25).
      6) Κάντο όπως ο Σχοινάς: Υπάρχουν διαφόρων τύπων εκπομπές (κυρίως ραδιοφωνικές) που σου δίνουν το βήμα να κάνεις πρόταση στην καλή σου. Αν δεν φοβάσαι να διατυμπανίσεις τον έρωτά σου, μη διστάσεις. Θα την ενθουσιάσεις! Εναλλακτικά, αν ψάχνεις μανιωδώς τρόπο να βγεις στο γυαλί, μπορείς να της στείλεις πακέτο..Δεν το συνιστώ! Προτείνεται για μικρές επίσης ηλικίες.
     7) Υπήρχες πάντα μέσα στη ψυχή μου:  Εξίσου διαχρονική αξία! SAKIS! Κλείσε πρώτο τραπέζι και ζήτα του να της το τραγουδήσει.. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η κάθε γυναίκα ως κλασσική ρουβίτσα θα σε λατρέψει! Βέβαια αυτός ο τρόπος ενέχει τον εξής κίνδυνο: να προσέξει περισσότερο τα κάλλη του Σάκη παρά την πρόταση σου..Προτείνεται επίσης για κάθε ηλικία. (main target group: 15-44)
     8) Έχει πανσέληνο απόψε..: Αγαπημένος και classy τρόπος. Πλαισιώνεται από το απαραίτητο φεγγάρι, την απαραίτητη παραλία (εναλλακτικά θέα από ψηλά ή αρχαιολογικό χώρο πχ. Ακρόπολη). Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και σε κάθε ηλικία.
     9)  2 σε 1: Πρόταση και τελετή μαζί. Απαραίτητο στοιχείο οι βέρες και ένας κουμπάρος (ή μάρτυρας σε περίπτωση δημαρχείου). Χρειάζεται να έχετε αρκετή δόση τρέλας και οι δύο.  Δεν υπάρχει προτεινόμενη ηλικία.
      10)   Βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ: Αν δεν σε εμπνέουν όλα τα παραπάνω και θες απλά, την ώρα που βλέπετε DVD να της δηλώσεις τον έρωτά σου, κάντο. Μπορεί να το θεωρήσει απλό αλλά στην τελική έτσι σε γνώρισε και έτσι σε αγάπησε. Προτείνεται κυρίως σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Και κάπου εδώ, εσύ επίδοξε μελλόνυμφε σίγουρα θα έχεις μπερδευτεί περισσότερο. Τόσες ιδέες, τόσο άγχος, τόσες πρόβες μπροστά στον καθρέφτη… Μη μασάς όμως! Όταν μια γυναίκα αγαπάει και θαυμάζει τον σύντροφό της, όλα τέλεια της φαίνονται..Σε ότι όμως αποφασίσεις μην ξεχάσεις να προμηθευτείς το κατάλληλο μονόπετρο..Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα!!
Perla