Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

0 Re: Και οι πρώην έχουν ψυχή (for women only..)!!

Άκους εκεί "και οι πρώην έχουν ψυχή"! Τραβάω τα μαλλιά μου! Τι τους θες τους πρώην, κυρία μου, στην κουβέντα μας τώρα? Μου φαίνεται ότι πρέπει να λογαριαστούμε και να αντικρούσω λιγάκι τα επιχειρήματα σου!
- Mr. σε βλέπω στο ποτήρι μου : Αυτό σημαίνει ότι μάλλον πίνεις ολημερίς και οληνυχτίς και έχεις παραισθήσεις από το μεθύσι, όχι ότι πρέπει να γυρίσεις στον πρώην!
- Θέλεις να περάσεις την ώρα σου : Πιθανόν το μοναδικό που θα συμφωνήσουμε! :P
- Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά : Κατ'αρχάς το όλο αυτό concept με τον πρώην δεν το λες φιλικό. Ούτως ή άλλως υπάγεται στην παραπάνω κατηγορία!
- Mr. Perfect : ------------ Word not found! Πού τον βρίσκεις αυτόν? Αλλά και να τον βρείς θα τον αφήσεις? Μπααααα, ακόμη και να μην έχεις αισθήματα θα.... τον παντρευτείς!
- Θυμάσαι γιατί χωρίσαμε : Οκ, το δέχομαι ότι ο εγωισμός χωρίζει ζευγάρια, αλλά πόσα ζευγάρια θα τον ξεπεράσουν όντας και οι δύο εγωιστές? Θέλει πολύ κόπο και κυρίως τρόπο...
- Εκδίκηση : Και κάπου εδώ εκείνος και οι φίλοι του ξεκινούν να σε στολίζουν με ωραιότατα κοσμητικά επίθετα που δε θέλω να συμπεριλάβω στο post γιατί δεν ενεργοποίησα την εφαρμογή για blog άνω των 18 χρ.
- Γύρνα πίσω θα πεθάνω και άλλα σκυλοτράγουδα : Καμμιά γυνή δεν πισογύρισε επειδή έμαθε ότι ακούει Καρρά - "Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις" ούτε επειδή λυπήθηκε τα ζωτικά του όργανα,. Το πιο πιθανό είναι να λέει "ποιά καρδιά του να πονάει? Αφου δεν έχει...."
- Καιρό να κάνεις σεξ : υπάγεται στην πιο πάνω κατηγορία ξανά! Συμφωνώ!
- Το έχεις μετανιώσει : Μετανιώσει? Γνωρίζουν οι γυναίκες αυτή τη λέξη? Τα σέξυ εσώρουχα, πάντως, δεν είναι κακη ιδέα, μπας και μεταπέσουμε στην παραπάνω κλασσική και αγαπημένη κατηγορία!
- Αλλάζουν οι άνθρωποι : Το δέχομαι υπό όρους! Ότι δεν έχουν δείξει, δηλαδή, εξ'αρχής τον πραγματικό τους εαυτό. Αλλά πως να γράψω κάτι παραπάνω στη Λαίδη όταν έχει τραγουδήσει τον top ύμνο "Οι χωρισμένοι"???

Εξαιρέσεις : Ε πες το, ρε κούκλα μου, ότι μιλας για μένα να διαγράψω ολόκλητο το post μου!!!


Alex

0 Και οι πρώην έχουν ψυχή (for women only..)!!


Τα πισωγυρίσματα σε προηγούμενες σχέσεις που για διαφόρους λόγους δεν πήγαν καλά, δεν είναι και ότι καλύτερο. Έλα όμως που σε ορισμένες περιπτώσεις ο πρώην δεν λέει να φύγει απ'το μυαλό μας και η επανασύνδεση είναι το κύριαρχό μας μέλημα.
Να κάποιοι λόγοι για να τα ξαναβρείς με τον "πρώην"...

1. Σε βλέπω στο ποτήρι μου...: αν ο Mr. Πρώην δεν αφήνει το μυαλό σου ήσυχο ούτε δευτερόλεπτο και η σκέψη του σε κυνηγά στη δουλειά, στο σουπερ-μάρκετ, στο γυμναστήριο ή ακόμη και στην τουαλέτα, τότε όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

2. Θέλεις να περάσεις την ώρα σου...: φεύγεις για σπουδές στην Ελβετία σε ένα μήνα; παίρνεις μετάθεση σε σχολείο της Χίου σε 20 ημέρες; τι πιο ανώδυνο για σένα από το να ασχοληθείς με τον πρώην σου; δεν είμαστε για νέα συναισθηματικά δεσίματα τώρα...

3. Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα "φιλικά"..: μήπως από την ώρα που χωρίσατε έχετε κάνει το καλύτερο sex ever;;  ε τότε δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη...στον πρώην ολοταχώς!!!

4. Ο Mr. Perfect..: μήπως ήταν πάντα το πιστό σου στήριγμα, δεν σε πλήγωσε ποτέ, ανεχόταν τις υστερικές αγριοφωνάρες σου και μαζί του μπορούσες να επικοινωνήσεις και να γελάσεις;; συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες;; πρόσεχε όμως.. αν δεν έχεις καθόλου συναισθήματα γι'αυτόν..μην το ξαναπληγώσεις...κρίμα!!

5. Θυμάσαι γιατί χωρίσατε;;..: αν όχι..αν δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος..αν ήσασταν 2 εγωιστές και μισοί..ξαναπροσπαθήστε το!

6. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο..: οι εν βρασμώ αντιδράσεις δεν οδηγούν σχεδόν ποτέ τα πράγματα σε σωστά μονοπάτια. μήπως ήρθε η ώρα να τον προσεγγίσεις, να τον συγχωρέσεις (και καλά..) και αφού νομίσει ότι σε ξαναέχει δικιά του..να τον σουτάρεις εσύ;;

7. Γύρνα πίσω θα πεθάνω..: δεν τον λυπάσαι τον κακομοίρη που δεν έχει αφήσει καψουροτράγουδο που να μην έχει ακούσει και που το συκωτάκι του θα πάθει απ'τα πολλά johnny;; αφού σε παρακαλάει το παιδί γιατί δεν του δίνεις μια ευκαιρία..;

8. Έχεις καιρό να κάνεις sex..: all time διαχρονική αξία ο Mr. Πρώην.

9. Το έχεις μετανιώσει πικρά..: μήπως εσύ ήσουν η σκύλα της υπόθεσης; αν είσαι εσύ η αιτία του κακού και το έχεις σκυλομετανιώσει, ετοιμάσου να πέσεις στα πατώματα και να παρακαλάς..(λέμε τώρα...sexy εσώρουχα να φοράς και όλα ΟΚ).

10. Αλλάζουν οι άνθρωποι..: αναπάντητο ερώτημα. αν όμως σε καίει τόσο μπορείς να δοκιμάσεις..βέβαια όσες δοκίμασαν (βλ. Λαίδη Άντζελα Δημητρίου) δεν κατάφεραν και πολλά...στην τελική μπορεί εσύ να είσαι εκείνη που θα έπρεπε να αλλάξει..

Στατιστικά το 90% των επανασυνδέσεων καταλήγει σε φιάσκο. Εντούτοις υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ( έχω υπάρξει κι εγώ μία από αυτές).

Perla

0 Πληθυντικός αριθμός - Κική Δημουλά

Ο πληθυντικός αριθμός
Ο έρωτας ,
όνομα ουσιαστικόν ,
πολύ ουσιαστικόν ,
ενικού αριθμού ,
γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού ,
γένους ανυπεράσπιστου .
Πληθυντικός αριθμός
οι ανυπεράσπιστοι έρωτες .

Ο φόβος ,
όνομα ουσιαστικόν ,
στην αρχή ενικός αριθμός
και μετά πληθυντικός :
οι φόβοι .
Οι φόβοι
για όλα από δω και πέρα .

Η μνήμη ,
κύριο όνομα των θλίψεων ,
ενικού αριθμού ,
μόνο ενικού αριθμού
και άκλιτη .
Η μνήμη, η μνήμη, η μνήμη .

Η νύχτα ,
όνομα ουσιαστικόν ,
γένους θηλυκού ,
ενικός αριθμός .
Πληθυντικός αριθμός
οι νύχτες .
Οι νύχτες από δω και πέρα.

0 Lino Cannavacciuolo Altalena