Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

0 Re: Και οι πρώην έχουν ψυχή (for women only..)!!

Άκους εκεί "και οι πρώην έχουν ψυχή"! Τραβάω τα μαλλιά μου! Τι τους θες τους πρώην, κυρία μου, στην κουβέντα μας τώρα? Μου φαίνεται ότι πρέπει να λογαριαστούμε και να αντικρούσω λιγάκι τα επιχειρήματα σου!
- Mr. σε βλέπω στο ποτήρι μου : Αυτό σημαίνει ότι μάλλον πίνεις ολημερίς και οληνυχτίς και έχεις παραισθήσεις από το μεθύσι, όχι ότι πρέπει να γυρίσεις στον πρώην!
- Θέλεις να περάσεις την ώρα σου : Πιθανόν το μοναδικό που θα συμφωνήσουμε! :P
- Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά : Κατ'αρχάς το όλο αυτό concept με τον πρώην δεν το λες φιλικό. Ούτως ή άλλως υπάγεται στην παραπάνω κατηγορία!
- Mr. Perfect : ------------ Word not found! Πού τον βρίσκεις αυτόν? Αλλά και να τον βρείς θα τον αφήσεις? Μπααααα, ακόμη και να μην έχεις αισθήματα θα.... τον παντρευτείς!
- Θυμάσαι γιατί χωρίσαμε : Οκ, το δέχομαι ότι ο εγωισμός χωρίζει ζευγάρια, αλλά πόσα ζευγάρια θα τον ξεπεράσουν όντας και οι δύο εγωιστές? Θέλει πολύ κόπο και κυρίως τρόπο...
- Εκδίκηση : Και κάπου εδώ εκείνος και οι φίλοι του ξεκινούν να σε στολίζουν με ωραιότατα κοσμητικά επίθετα που δε θέλω να συμπεριλάβω στο post γιατί δεν ενεργοποίησα την εφαρμογή για blog άνω των 18 χρ.
- Γύρνα πίσω θα πεθάνω και άλλα σκυλοτράγουδα : Καμμιά γυνή δεν πισογύρισε επειδή έμαθε ότι ακούει Καρρά - "Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις" ούτε επειδή λυπήθηκε τα ζωτικά του όργανα,. Το πιο πιθανό είναι να λέει "ποιά καρδιά του να πονάει? Αφου δεν έχει...."
- Καιρό να κάνεις σεξ : υπάγεται στην πιο πάνω κατηγορία ξανά! Συμφωνώ!
- Το έχεις μετανιώσει : Μετανιώσει? Γνωρίζουν οι γυναίκες αυτή τη λέξη? Τα σέξυ εσώρουχα, πάντως, δεν είναι κακη ιδέα, μπας και μεταπέσουμε στην παραπάνω κλασσική και αγαπημένη κατηγορία!
- Αλλάζουν οι άνθρωποι : Το δέχομαι υπό όρους! Ότι δεν έχουν δείξει, δηλαδή, εξ'αρχής τον πραγματικό τους εαυτό. Αλλά πως να γράψω κάτι παραπάνω στη Λαίδη όταν έχει τραγουδήσει τον top ύμνο "Οι χωρισμένοι"???

Εξαιρέσεις : Ε πες το, ρε κούκλα μου, ότι μιλας για μένα να διαγράψω ολόκλητο το post μου!!!


Alex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου