Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

0 Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός..


      Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αναρωτηθεί  (όπως κάθε γυναίκα άλλωστε) για το αν υπάρχει ο πολυπόθητος mr. Perfect  προσπαθώντας  να προσμετρήσω τα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα να διαθέτει. Και πάντα κάπου εκεί από την πολλή προσπάθεια, με έπαιρνε ο ύπνος. Μου φαινόταν σαν τα προβατάκια που μετρούσε ο mr. bean. Όσο όμως απαιτητική κι αν φαίνομαι ( ή κι αν είμαι τελοσπάντων) θεωρώ πως όλες μα όλες μας θέλουμε το παλικάρι που έχουμε δίπλα μας να έχει τα μισά τουλάχιστον από τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

1)ΕΥΓΕΝΕΙΑ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ:  Ε ναι..μας αρέσει να μας κρατάτε το χέρι και να μας μιλάτε γλυκά. Μας αρέσει να μας στέλνετε μήνυμα για καλημέρα. Και εννοείται ότι μας αρέσει  να μας ανοίγετε την πόρτα για να μπούμε στο αυτοκίνητο, στα πρώτα ραντεβού..
2)ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ: Μάτια μου η Ελλάδα την πάει την φεγγαράδα..(αλλά και η Ελένη, η Μαρία και η  Θάλεια). Πανσέληνος, θάλασσα, ρομαντικό restaurant με θέα.. Αν παίζετε και κιθάρα ακόμη καλύτερα..( προπονηθείτε με Αλεξίου, Pink Floyd , Beatles..).
3)ΓΝΩΣΕΙΣ &ΧΙΟΥΜΟΡ: Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο για μια γυναίκα απ΄το να γελάει με τον σύντροφό της.. Νιώθει τόσο όμορφα, τόσο ανεβαστικά, τόσο ξεχωριστά. Αν οι έξυπνες ατάκες συνοδεύονται και από έξυπνα και διακριτικά κομπλιμέντα τόσο το καλύτερο..
4)ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ: Σε αυτό το χαρακτηριστικό εμπεριέχονται 2 κατηγορίες. Η γενναιοδωρία των αισθημάτων και των χρημάτων. Και τα δύο ευπρόσδεκτα. Με ιδιαίτερη βαρύτητα όμως στο πρώτο. Θέλουμε να εκφράζεστε, να μας δείχνετε τι αισθάνεστε…Όσο για την γενναιοδωρία των χρημάτων, δεν απασχολεί όλες τις γυναίκες το ίδιο. Αλλά επ’ουδενί μην μας αφήνετε να πληρώσουμε στα πρώτα ραντεβού ή μπροστά στις φίλες μας…(ντροπή….).
5)ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καμία μα καμία γυναίκα δεν ανέχεται να ζει μες στο ψέμα, νιώθει ανασφάλεια. Είναι προτιμότερο να μας λέτε την αλήθεια. Μπορεί να νιώσουμε προδωμένες αλλά ουσιαστικά το προτιμάμε απ’το να ζούμε στο ροζ συννεφάκι και να προσγειωθούμε απότομα. Και μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό..Μπορούμε να το παίζουμε χαζές αλλά ουσιαστικά δεν είμαστε. Δύσκολα μας κοροιδεύετε..(εκτός αν έχετε βγάλει το Εθνικό).
6)ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σ’αυτή την κατηγορία τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως υποκειμενικά. Εδώ οι περισσότερες γυναίκες διαφωνούμε. Άλλες εντυπωσιαζόμαστε με τον Νικοπολίδη και άλλες με τον Brad. Άλλες πάλι βρίσκουμε γοητευτικό τον Πλιάτσικα και άλλες τον Σταρόβα. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε..δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Όμως το 80% των γυναικών έλκεται από τον χαρακτήρα κυρίως και όχι από την εμφάνιση (τυχερούληδες..).
7)ΣΕΞ:  Όπως για όλα τα αρσενικά είναι πολύ σημαντικό, είναι και για εμάς.. Θέλουμε να ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας (και με το παραπάνω..). Θέλουμε να είστε διαθέσιμοι (όποτε εμείς θέλουμε..), να μας δείχνετε πόσο πολύ μας θέλετε και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε τρυφερότητα – αγριάδα, πάθος – αγάπη..
8)ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ε ναι..θέλουμε να τα πάτε καλά με τις φίλες μας και να είστε ευχάριστοι στην παρέα. Να μας βγάζετε για ποτάκι σε in μπαράκια και σε gourmet εστιατόρια..
9)ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΙΑ: Κάθε γυναίκα θέλει το έτερον της ήμισυ να είναι ανεξάρτητο οικονομικά, να έχει μια πρεστιζάτη και σίγουρη δουλειά αλλά ΜΕ ΜΕΤΡΟ!! Δεν θέλουμε να γυρνάτε και στις 10 απ΄τη δουλειά και προς θεού δεν μας αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα επαγγελματικά ραντεβού…
10)ΟΧΙ ΚΟΜΠΛΕΞ & ΤΑΜΠΟΥ: Άνδρας με κόμπλεξ είναι ο χειρότερος συνδυασμός για μια γυναίκα. Και αυτό γιατί η γυναίκα είναι από τη φύση της ανασφαλής και αν μπλέξει και με ανασφαλή άντρα…ζόρικα τα πράγματα.
Κι εδώ κάπου θα κατηγορηθώ για υπερβολή και απληστία (από το ανδρικό κοινό). Στην ουσία όμως δεν ζητάμε τίποτα το τραγικό και το ακατόρθωτο. Θέλουμε κάποιον ρομαντικό και ευγενικό, που θα μας σέβεται, θα μας αγαπάει και θα το δείχνει, θα ανταπεξέρχεται στις κοινωνικές (και όχι μόνο..) υποχρεώσεις, θα είναι ανεξάρτητος επαγγελματικά και θα καλύπτει τις ανασφάλειές μας ( και όχι συνέχεια εμείς τις δικιές του..). Η αγάπη αγαπητοί μου, θέλει θυσίες. Και να είστε σίγουροι ότι αν καταφέρετε να μπείτε στην καρδιά της γυναίκας..οι θυσίες που θα κάνει εκείνη στο μέλλον θα είναι εκατονταπλάσιες.
Perla