Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

0 Και οι πρώην έχουν ψυχή (for women only..)!!


Τα πισωγυρίσματα σε προηγούμενες σχέσεις που για διαφόρους λόγους δεν πήγαν καλά, δεν είναι και ότι καλύτερο. Έλα όμως που σε ορισμένες περιπτώσεις ο πρώην δεν λέει να φύγει απ'το μυαλό μας και η επανασύνδεση είναι το κύριαρχό μας μέλημα.
Να κάποιοι λόγοι για να τα ξαναβρείς με τον "πρώην"...

1. Σε βλέπω στο ποτήρι μου...: αν ο Mr. Πρώην δεν αφήνει το μυαλό σου ήσυχο ούτε δευτερόλεπτο και η σκέψη του σε κυνηγά στη δουλειά, στο σουπερ-μάρκετ, στο γυμναστήριο ή ακόμη και στην τουαλέτα, τότε όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

2. Θέλεις να περάσεις την ώρα σου...: φεύγεις για σπουδές στην Ελβετία σε ένα μήνα; παίρνεις μετάθεση σε σχολείο της Χίου σε 20 ημέρες; τι πιο ανώδυνο για σένα από το να ασχοληθείς με τον πρώην σου; δεν είμαστε για νέα συναισθηματικά δεσίματα τώρα...

3. Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα "φιλικά"..: μήπως από την ώρα που χωρίσατε έχετε κάνει το καλύτερο sex ever;;  ε τότε δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη...στον πρώην ολοταχώς!!!

4. Ο Mr. Perfect..: μήπως ήταν πάντα το πιστό σου στήριγμα, δεν σε πλήγωσε ποτέ, ανεχόταν τις υστερικές αγριοφωνάρες σου και μαζί του μπορούσες να επικοινωνήσεις και να γελάσεις;; συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες;; πρόσεχε όμως.. αν δεν έχεις καθόλου συναισθήματα γι'αυτόν..μην το ξαναπληγώσεις...κρίμα!!

5. Θυμάσαι γιατί χωρίσατε;;..: αν όχι..αν δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος..αν ήσασταν 2 εγωιστές και μισοί..ξαναπροσπαθήστε το!

6. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο..: οι εν βρασμώ αντιδράσεις δεν οδηγούν σχεδόν ποτέ τα πράγματα σε σωστά μονοπάτια. μήπως ήρθε η ώρα να τον προσεγγίσεις, να τον συγχωρέσεις (και καλά..) και αφού νομίσει ότι σε ξαναέχει δικιά του..να τον σουτάρεις εσύ;;

7. Γύρνα πίσω θα πεθάνω..: δεν τον λυπάσαι τον κακομοίρη που δεν έχει αφήσει καψουροτράγουδο που να μην έχει ακούσει και που το συκωτάκι του θα πάθει απ'τα πολλά johnny;; αφού σε παρακαλάει το παιδί γιατί δεν του δίνεις μια ευκαιρία..;

8. Έχεις καιρό να κάνεις sex..: all time διαχρονική αξία ο Mr. Πρώην.

9. Το έχεις μετανιώσει πικρά..: μήπως εσύ ήσουν η σκύλα της υπόθεσης; αν είσαι εσύ η αιτία του κακού και το έχεις σκυλομετανιώσει, ετοιμάσου να πέσεις στα πατώματα και να παρακαλάς..(λέμε τώρα...sexy εσώρουχα να φοράς και όλα ΟΚ).

10. Αλλάζουν οι άνθρωποι..: αναπάντητο ερώτημα. αν όμως σε καίει τόσο μπορείς να δοκιμάσεις..βέβαια όσες δοκίμασαν (βλ. Λαίδη Άντζελα Δημητρίου) δεν κατάφεραν και πολλά...στην τελική μπορεί εσύ να είσαι εκείνη που θα έπρεπε να αλλάξει..

Στατιστικά το 90% των επανασυνδέσεων καταλήγει σε φιάσκο. Εντούτοις υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ( έχω υπάρξει κι εγώ μία από αυτές).

Perla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου