Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

0 Άντρας και...... γάμος!

Έγινε η πολυπόθητη προς τη κοπελιά σου πρόταση γάμου! Τόλμησες ρε θηρίο! Τα κατάφερες! Και τώρα? Πότε ορίσατε ημερομηνία? Σε 3 μήνες? Ξέρεις τι πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις μήνες?
Θα ξεκινήσετε αρχικά με την ανεύρεση κουμπάρου. Φυσικά εκείνη θα θέλει την καλύτερη της φίλη και εσύ τον κολλητό σου! Αν αυτοί οι δύο παρ'ελπίδα είναι ζευγάρι τότε όλα καλά! Αν αυτοί οι δύο ήταν ζευγάρι και δεν μπορούν να είναι και οι δύο κουμπάροι την πάτησες! Ετοιμάσου για καβγά στον οποίο εκείνη θα βγει φυσικά η νικήτρια! Συγκρατήσου και άσε τον κολλητό να περάσει το λάδι στο πρώτο παιδί! Αν οι δύο αυτοί είναι άσχετοι μεταξύ τους, πού ξέρεις, μπορεί να γίνει κάνα κονέ και να έχετε και δεύτερους γάμους στην παρέα!
Αφού, λοιπόν, το πρώτο εμπόδιο τελείωσε σε θεωρητικό επίπεδο, ας πάμε στα πιο πρακτικά! Αν μένεις στην επαρχία είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αν όμως μένεις στην πρωτεύουσα ετοιμάσου να δεις τις εκκλησίες κάθε γωνιάς της Αθήνας με την καλή σου να φαντάζεται πόσα σκαλιά είναι καλύτερα να ανεβαίνει όταν θα έρχεται με το νυφικό, ενώ εσύ θα απορείς με το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μια εκκλησία από την άλλη αφού παντού υπάρχουν κεριά και αγιογραφίες και θα εμένεις γιατί να τρέχετε στην άλλη άκρη της πόλης.
Τελείωσε, λοιπόν, η εκκλησία. Θες να σου θυμήσω πόσα κέντρα διασκεδάσεως και κτήματα έχουν ξεφυτρώσει? Ετοιμάσου να τα γυρίσεις όλα και να δοκιμάσεις από όλα τα φαγητά, ίσως δε το μόνο που θα ευχαριστηθείς στη όλη διαδικασία!
Και εδώ κάπου φίλε ο ρόλος σου στην προετοιμασία του γάμου περνάει στο χρηματοδοτικό τομέα! Διότι όλα τα υπόλοιπα που σημαίνει νυφικό, στολισμός εκκλησίας, λιστα γάμου, δώρα κουμπάρων θα τα αναλάβει η καλή σου εναλλάξ με τη μαμά της και τις φιλενάδες τις ενώ θα καλείσαι να βάζεις το χέρι βαθειά στη τσέπη! Τουλάχιστον όμως δε θα έχεις το τρέξιμο!
Ει, που πας έτσι, τις προσκλήσεις τις ξέχασες? Τους καλεσμένους? Τις υποχρεώσεις τις δικές σας, των γονέων, των αδερφών και των κουμπάρων?
"Μωράκι μου, σήμερα μετά τη δουλειά μην ξεχάσεις ότι έχουμε να δούμε πάλι τη δεξίωση, το catering! Αύριο το πρωί πρέπει να πάρεις ρεπό για να δούμε πάλι τη λίστα γάμου. Α και μην κανονίσεις αγώνα πάλι το σάββατο το απόγευμα, θα πάμε να μιλήσουμε με τον παπά! Α, μωρό μου, φέρε καλύτερα τα cheques μαζί, μην κυκλοφορούμε με μετρητά!"
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, φίλε μου, έιναι να πας σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο να κανονίσεις το ταξίδι του μέλιτος για δυο εβδομάδες να ησυχάσετε από ολα!!

Alex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου