Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

7 Πώς να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή?? (Men only!)

Φιλαράκι, είσαι σε μια σχέση δύο, τρία και παραπάνω χρόνια.. Ο έρωτας αρχίζει να περνάει, η καθημερινότητα κάνει τη σχέση να φθίνει, η βαρεμάρα χτυπάει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, κάτι δεν πάει καλά! Θα το αφήσεις έτσι? Αν το αφήσεις έτσι, μάλλον σε λίγο διάστημα σε βλέπω να διαβάζεις το άρθρο "μήπως πρέπει να χωρίσω?"!
Όχι, λοιπόν, ως άντρας έχεις την υποχρέωση να διατηρήσεις τη φλόγα και να μην αφήσεις τη σχέση να βαλτώσει!
1ον : Μη μιζεριάζεις και μη δίνεις την εντύπωση του παππού που κάθεται στο σπίτι με τη θερμοφόρα, θα έχεις χρόνο και αφορμές να τα κάνεις αυτά στο μέλλον! Μην την αφήνεις συνέχεια στο σπίτι και φυσικά φρόντισε  όταν πάτε έξω να μην είστε από τα ζευγάρια που ο ένας κοιτάει δεξιά και ο άλλος αριστερά. Τι στο διάβολο, ύστερα από τόσο καιρό μαζί σίγουρα έχετε πολλά να συζητήσετε και να περάσετε όμορφα. Και μην ξεχνάς να βγαίνεις λίγο περιποιημένος έξω, η φόρμα είναι άνετη και της μόδας πάλι, αλλά αφησέ την για κάνα μπασκετάκι καλύτερα!
2ον : Ακόμη και σπίτι να μείνετε, μπορείτε να νοικιάσετε μια ταινία και να τη δείτε αγκαλιά, είναι διαχρονική αξία που οι γυναίκες πάντα εκτιμούν. Και δε χρειάζεται να νοικιάσεις το Rocky ούτε τον Ιππότη της Ασφάλτου, κάτι πιο ρομαντικό δε βλάπτει!
3ον : Μαγείρεψέ της σαν έκπληξη! Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι δύσκολο, η κίνηση μετράει, ούτως ή άλλως στο δύσκολο πιθανόν να τα κάνεις μαντάρα. Αν είσαι τυχερός θα προθυμοποιηθεί να πλύνει και τα πιάτα μετά και όλα καλά, τη γλίτωσες πάλι!
4ον : Δεν είναι κακό να της πάρεις κανένα λουλουδάκι ή κανένα δωράκι χωρίς να έχει γιορτή ή γενέθλια. Όταν δεν το περιμένει πάντα αποκτά μεγαλύτερη αξία.
5ον : Θυμήσου να της κάνεις κάνα κοπλιμέντο όταν τη συναντήσεις, οι γυναίκες ψοφάνε για φιλοφρονήσεις και να ακούνε καλά λόγια. Αν δεν τα ακούσουν από εσένα πρόσεχε μην αρχίσουν να τα ζητούν από κανέναν άλλον!
6ον : Π-ο-τ-έ  μα  π-ο-τ-έ  μην ξεχάσεις ότι είσαι άντρας και πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και με διαρκή ζήλο επί τω έργω! Η έλλειψη φαντασίας πληρώνεται, φρόντισε να την κάνεις να περνάει καλά στο κρεβάτι! Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα ζευγάρια που χωρίζουν ανιμετωπίζουν έντονα προβλήματα σεξουαλικής φύσεως!

Φυσικά, αν έχει περάσει το συναίσθημα όλα αυτά χάνουν το νοημά τους αλλά ίσως είναι ικανά για να το κρατήσουν ζωντανό!
Και μια off the record συμβουλή που για μένα απεδείχθη αποτελεσματικότατη : ζήλια, ζήλια, ζήλια! Το να σε ζηλεύει σε μικρό βαθμό δεν είναι κακό και μπορείς και εσύ να βάλεις λίγο το δαχτυλάκι σου! Το πάθος όσο σε ζηλεύει δεν πρόκειται να χαθεί! :)

Περιμένω σχόλια, διαφωνίες, συμφωνίες, προσωπικές εμπειρίες! Μη φανταστείτε ότι είμαι και ο Ασκητής!

Alex

7 σχόλια:

  1. Alex σε βρίσκω ιδιαίτερα ενημερωμένο...Δεν μπορώ να πω πως η προσπάθεια σου είναι κακή! Θα κάνω όμως μερικές παρεμβάσεις(αν μου επιτρέπεις βέβαια).
    Λοιπόν, καταρχάς η ζήλια μπορεί να βοηθάει την καταστάση αλλά με μέτρο. Αν η γυναίκα νιώσει ιδιαίτερη ανασφάλεια δύσκολα τα πράγματα!
    Επίσης κάτι πάρα πάρα πολύ σημαντικό:η γυναικά έχει έντονη την ανάγκη να γελάει!! Άρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να "αλλάξει" για το χατήρι της καλής του, καλό θα ήταν να εστιάσει ιδιαίτερα στον τομέα..χιούμορ!
    Όσον αφορά στα δώρα, μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να τσεκάρει τις επιθυμίες και τα λεγόμενα της για να της πάρει κάτι που θα ήθελε να πάρει, πριν το πάρει η ίδια..να την προλάβει δηλαδή! Αυτό ενθουσιάζει τις γυναίκες..
    Τέλος, κράτα την στην αγκαλιά σου όσο πιο συχνά μπορείς. Η αγκαλιά για μια γυναίκα ισοδυναμεί με συναισθηματική ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sorry alex που ειμαι γυναικα και το διαβασα μα εχεις απολυτο δικιο σ ολα οσα ειπες μακαρι να τα εκανε και το αγορι μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. alex , na sou pw filarako mou , me thn kopela mou ta exoume 1 xrono kai 3 mhnes kai twra teleutaia me varietai kai thn variemai... 8elw voh8eia opoios mporei sas parakalw. Ti na ths kanw gia na tin anapsw thn floga?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alex ta exw dokimaei ola auta pou les alla deeeen!!!swsta einai alla egw atixisa kai mou tin ekane otan to exei sto aima tis h alh kane oti thes esu den alazei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια γυναικεια αποψη...εχεις δικιο ετσι πρεπει,πρεπει ομως να γινεται δουλεια κ απο τις 2 μεριες κ να βαζουμε στην ακρη τον εγωισμο που ειναι ενας πολυ σημαντικος εχθρος του ερωτα κ των μακροχρονιων σχεσεων.Φαντασια λοιπον και θετικη ενεργεια κ ολα αλλαζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Alex 8a simfwnhsw apoluta me auta pou eipes kai epishs 8a kanw tn idia erwrhsh pou ekane kai ena palikari akoma egw me tn kopela m ta exoume para 3 mhnws 2 xronia kai arxisame na bariomaste eidika egw ti na kanw gia na kanw ta pragmata kalutera??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kalispera se olous! Einai alithia oti eoxume kairo na apantisoume, eixame kapoia provlimata me to logariasmo alla ola kala entelei. Opoios exei kapoio provlima perimenoume mail sto allaxame@yahoo.com giati den mporoume na dimosievoume edo ta panta. An pali apla thelete na mas ekmistireuteite kati i na mas proteinete pali mail stin idia dieuthinsi. Eimaste kai pali konta sas! :) Marios, thodoris, kostas k opoios allos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή