Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

0 Γιατί και οι διάσημοι ερωτεύονται...



Αναμφίβολα οι ζωές και κυρίως οι έρωτες των διασήμων αποτελούν ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης σε παρέες εφήβων, ενηλίκων και κυρίως υπερηλίκων...Πόσες φορές άραγε έχουμε αναρωτηθέι αν ανάμεσα στην Αλίκη και το Δημήτρη υπήρξε ουσιαστικός έρωτας και αμοιβαία αγάπη; Σχεδόν όσες φορές απορήσαμε γιατί ο Ωνάσης δεν παντρεύτηκε την Μαρία...Και άλλες πάλι φορές θαυμάσαμε τους γόνους του έρωτα Μπραντ και Αντζελίνας..
Ταξιδεύοντας λοιπόν στο χρόνο κάποιοι έρωτες που απασχόλησαν περισσότερο τον Τύπο ανεξαρτήτως της διάρκειας τους στο χρόνο είναι οι εξής:

Μαρία Κάλλας - Αριστοτέλης Ωνάσης
ωνάσης και κάλλας









Γνωρίστηκαν το 1957 όταν η Κάλλας ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μενεγκίνι. Ύστερα από 10 χρόνια θυελλώδους σχέσης ο Ωνάσης παντρεύτηκε ξαφνικά την Τζάκι Κένεντυ. Η ψυχολογική κατέρριψη της Κάλλας δεν άργησε να έρθει όπως και το τέλος της καριέρας της.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Ρίτσαρντ Μπάρτον                                                                                                     
  
Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Η έλξη ήταν αμοιβαία. Η συνέχεια θυελλώδης. Θεωρείται αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο συγκλονιστικά love story στην ιστορία του Hollywood γεμάτη πάθος, ένταση, χωρισμούς αλλά και δύο γάμους στο ενεργητικό της.

Έλλη Λαμπέτη - Δημήτρης Χορν
Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πάνω στο σανίδι. Η Λαμπέτη τότε ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για εφτά χρόνια περίπου. Στα χρόνια αυτά που έζησαν μαζί γύρισαν και δύο πολύ σπουδαίες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου: την Κάλπικη Λίρα και το Κυριακάτικο Ξύπνημα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις εξετάσεις δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Λέγεται ότι στα γυρίσματα της ταινίας "Αστέρω" έγιναν ζευγάρι. Το 1965 παντρεύτηκαν και έκαναν το γιο τους Γιάννη. Ο έγγαμος βίος διήρκεσε 10 χρόνια. Το διαζύγιο τους δυσαρέστησε το κοινό, που τους ήθελε μαζί και στη ζωή. Η φημολογία για τον γάμο αυτό πάντα ήταν έντονη. Ακόμη και μετά το θάνατο των δύο ηθοποιών τα γεγονότα της σχέσης τους απασχολούν ακόμη το ελληνικό κοινό, ιδιαίτερα μετά την έκδοση του βιβλίου από το γιο τους.

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith". Τότε ο Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Τίποτα όμως δεν εμπόδισε το πάθος τους και γρήγορα έμειναν μαζί. Ο Μπράντ υιοθέτησε τα 3 θετά παιδιά της Τζολί, Αντζελίνα, Μάντοξ και Ζαχάρα. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη, την Σάιλο Νουβέλ και υιοθέτησαν ακόμη ένα αγοράκι τον Παξ Τιέν. Τον Ιούλιο του 2008 το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα, τον Νοξ Λεόν και τη Βιβιέν Μαρσελίν. Όσο κι αν φαντάζει περίεργο, ο έρωτας αυτός αν και διαρκεί ακόμη στο χρόνο ( παρά την έντονη φημολογία για χωρισμό) δεν φόρεσε βέρα.

Πόσο άραγε μπορεί να αντέξει ένας έρωτας στο χρόνο; Ισχύει άραγε αυτό που λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε βέρα; Επηρεάζει η κοινή επαγγελματική πορεία την έκβαση μιας σχέσης;
Who knows?
Το σίγουρο είναι ότι η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί...

Perla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου