Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

0 RE: Καλημέρες




Σαν γυναίκα δεν θα μπορούσα να μην ακολουθώ τον παλμό των εξελίξεων και να μην συντονιστώ με το πνεύμα των εποχών. Με τον τρόπο αυτό θα απαντήσω στον "φίλο" Alex και θα προσπαθήσω να αντικρούσω τα κατηγορώ του.
Παραδειγματιστείτε λοιπόν, (και απευθύνομαι σε όλα τα αρσενικά..) από τα βήματα που έκανε ο γλυκύτατος Γιώργος Λιάγκας και παραδέχτηκε στον αέρα ότι πίσω από όλα βρίσκεται η Φαίη ΤΟΥ, ότι χαίρεται που βρίσκονται στο ίδιο πλατό  και ότι θα την αφήνει να έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή...Σταματείστε πια να γκρινιάζετε για τις ώρες που καταναλώνουμε στα ινστιτούτα αισθητικής και στα κομμωτήρια ( αφού σας αρέσει το αποτέλεσμα..). Επίσης σταματείστε να ψάχνετε τη σημασία σε λέξεις όπως ντεκαπάζ και ρεφλέ ( όταν εμείς σας ρωτάμε για το οφ σαϊντ και το σασί, σας αρέσει;; αυτά τα γράφει ο Μπαμπινιώτης;). Έπειτα, αποφασίστε ΠΟΙΟΣ επιτέλους είναι ο έρωτας της ζωής σας..(γιατί αν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω να κοιμάστε αγκαλιά με τις ζάντες του νέου σας VW)..
Και θα επανέλθω στον Γιώργο και στη Φαίη..Αφού όλοι κατά βάθος ξέρετε (και συνεχίζω να απευθύνομαι στα αρσενικά..) ότι στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλουμε εμείς και μόνο εμείς απορώ γιατί επιμένετε να γκρινιάζετε και να μας χαλάτε το χατήρι. Είναι εξυπνάδα στις μέρες μας να ρίχνεις το μπαλάκι στη γυναίκα..Αφού το να είσαι γυναίκα μετράει πιο πολύ!! Βέβαια δεν θέλουμε και να το παρακάνετε...Καμιά μας δεν θέλει έναν φλούφλη δίπλα της που να τον έχει σήκω-κάτσε..Και εκεί είναι η μαγκιά παίδες, στο να βρεις την ισορροπία...Α! Δεν θα σας τα λέμε και όλα...

Ξύπνα Βασίλη ή Κώστα ή Alex ή όπως σε λένε...

Perla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου