Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο: allaxame@yahoo.com. Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: Allaxame blogspot.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

0 RE: αααν πας με άλλη...

Διαφωνία από την αρχή! Της είπα να ανεβάσουμε ως πρώτη δημοσίευση στο νέο μας blog κάτι εισαγωγικό, φυσικά δεν ήθελε! 'Οπως επίσης δεν ήθελε να ακούσει τις προτάσεις μου για τη σχεδίαση! Υπαναχωρώ ως gentleman που είμαι αλλά θα επανέλθω δριμύτερος! Τουλάχιστον συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε το blog και να ανεβάζουμε τα άρθρα υπό τη μορφή απάντησης ο ένας στον άλλον. Αντ'αυτού, ξεκινάει με το αγαπημένο θέμα των γυναικών, τι θα κάνουν αν ο άντρας (τους) (τις) απατήσει; Και ξεκινάνε οι ατέρμονες και ατελείωτες τηλεφωνικές και μη συζητήσεις μεταξύ τους. Το κλισέ πλέον "θα του ρίξω βιτριόλι" και "θα του βγάλω τα μάτια" 'εχει αντικατασταθεί με "θα του τσακίσω την american express" ή "θα του μαδήσω το λογαριασμό μέχρι το τέλος". Κυρίες μου, έχετε αναρωτηθεί πόσο πλέον οι γυναίκες απατάτε τους άντρες; Αναλογίζεστε ότι πια το αντρικό φύλο έχει τις ίδιες ανησυχίες με τη μόνη διαφορά ότι δεν το συζητάει καν με τον εαυτό του;
"Τι λες, ρε μαλάκα, εμένα θα απατήσει;"
Και η ιστορία καλά κρατεί! Οι εποχές μας έχουν καταρρίψει τα πρότυπα της ευαίσθητης γυναίκας και του σκληρού αρσενικού. Στις μέρες μας ένας ευάισθητος άντρας αποτελεί είδος προς αναζήτηση από τις απανταχού γυναίκες και αυτή που θα τον ανακαλύψει απολαμβάνει την εύφημο μνεία των φιλενάδων της (ενίοτε και τη ζήλεια τους): "Aχου, είναι ευαισθητούλι, μωρέ".
Αυτή και μόνο η λέξη φτάνει για να γίνει ο ευαισθητούλης αντικείμενο κατ'επανάληψην καψονίων! Ο άντρας, όμως, δεν ανήκει σε άλλη σφαίρα, απλά εκφράζεται διαφορετικά και σκέφτεται ακόμη πιο διαφορετικά!
"Ας της πάρω και ένα δωράκι να της δείξω ότι τη σκέφτομαι!"
"Α ναι τέλεια αυτα τα παπούτσια! - Τι χρώμα; - Κοίτα να δεις τώρα, όταν διάλεγε κουζίνες έλεγε  ότι της αρέσουν τα γήινα χρώματα, άραααα καφέ!! Με αυτά θα τρελαθεί! - Θα ακολουθήσει σίγουρα και σεξ! Θα πάρω αυτά, ευχαριστώ!"

Alex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου